HTML

Kavalkád

A blog rövid történetekből áll, némelyik még kidolgozatlan (pl.: szinopszis, vagy a sorozatnak induló gépregék),nagyobbrészt SF, a többi novella. Kíváncsi vagyok minden véleményre!

Friss topikok

Címkék

Világvége

2012.09.06. 19:49 frekventor

Úgyis jön a kétezertizenkettő, mikor is a teljes biológiai rendszert kipusztítják, csak a kukorica meg a pipacs ússza meg.
Az úgy lesz, hogy amikor fellátogattunk a holdra, Amstrongék találkoztak egy idegen faj képviselőjével, aki elmagyarázta nekik, hogy ez a terület már az övék, itt bányásszák a sinox energiafémet , és ha megközelítik a holdat még egyszer, megkeserülik. Amstrong beszámolt az illetékeseknek a hallottakról, és arra a következtetésre jutottak, hogy csendben maradnak, és leállnak a holdutazásokkal. A kínaiak viszont 2011 végén kijutottak saját eszközeikkel az űrbe, és 2012 közepén holdutazást terveztek. Kicsit eltolódott a végrehajtás, novemberre kijavítottak minden hibát, elindultak a holdra, és sikeresen landoltak. Lao Csin a kapitány sétára indult a holdon és beleütközött az idegenekbe, akik csak annyit mondtak neki: „mi szóltunk!”. Nem bántották, így visszarepültek a földre és beszámoltak a pártvezetésnek a történtekről. Azok már tudták értelmezni az idegenek mondatát, hiszen amikor az amerikaiak hírét vették, hogy holdra szállnak, megtelefonálták a fenyegetést  a kínai kormánynak. Ők is csendbe maradtak, nem akartak óriási pánikot kelteni. Karácsony előtt megjelentek az idegenek egy űrflottával, csatárláncba álltak, és  alig látszó kékes sugárral szórták meg a teljes földfelszínt. Az élőlények hangtalanul összeestek ott ahol voltak, és többé nem mozdultak. Néhány év után már mindenütt csak a kukorica zöldellt, és a pipacs virított itt-ott a földtekén.
És tízezer év elteltével kiléptek az első ősgyíkok a a tengerekből és kezdődött minden elölről…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinopszis.blog.hu/api/trackback/id/tr64759866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása